Har du problemer med tænderne? Så står din tandlæge og tandplejer i Østervrå til din rådighed!​​
Har du:

​Knækket en tand, kan den muligvis behandles med en Plastfyldning. Plast er et tandfarvet fyldningsmateriale og ved hjælp af flere bindingssystemer, så binder plast godt til tanden.
Sølvamalgamfyldninger udskiftes ofte med plast, dels af kosmetiske grunde, dels fordi amalgamen ofte fremkalder spændinger i tanden, som forårsager, at tanden lettere knækker.
Knækket en tand lidt mere alvorligt, så er det muligvis en Krone, som er fremstillet i porcelæn eller metal-keramik, der skal til. En krone omslutter en tand helt og er meget velegnet til svækkede tænder. Er stærkt, smukt og meget holdbart.
Mistet en tand, så er det muligvis en Bro, der er løsningen. En bro er kroner, der er “bundet sammen” og kan erstatte en eller flere tænder.

Alternativt er det måske et Implantat, der er den rigtige løsning for dig.
Eller har du:

​Det problem, at der mangler mange tænder, så er en Protese med støbt stel, unitor, en billigere løsning end en fastsiddende bro.
Ingen tænder, så fremstiller vi helproteser.
Løse tænder eller problemer med blødende tandkød, så har du brug for en Parodontose-behandling, som foretages af vores meget kompetente og dygtige tandplejer Katrine.
Ikke de store problemer med dine tænder, så undersøger vi dem omhyggeligt og finder muligvis et problem, som senere kan ende i tandpine eller betændelse, og så foretager vi en Forebyggende behandling. Vores væsentligste opgave er at bevare dine tænder sunde og smukke, så tandbehandling muligvis helt kan undgås.

Hvis behandlingen overstiger 2500,- så får du tilbud om et skriftligt overslag.​

​Har du spørgsmål om en behandling, er du altid velkommen til at kontakte os.​​​​