Vi benytter os af to former for kosmetisk tandretning, den ene med en aftagelig bøjle, Inman Aligner, og en fastsiddende bøjle, Lite Wire.

​Inman Aligner

Inman Aligneren er en klar, specialdesignet plastbøjle med 2 små fjederbelastede skinner, som sidder foran og bag på fortænderne. De øver et blidt og konstant pres på tænderne, så tandbuen langsomt flytter sig til den ønskede position.​

 

Bøjlen er aftagelig, dvs. at den kan tages af, når man skal spise, børste tænder osv., og dette sammenholdt med den korte behandlingstid gør den acceptabel for voksne patienter.

​20 timer i døgnet

Man kan tage den af, hvis man skal i byen en aften, eller hvis man i forbindelse med sit arbejde taler meget, men det optimale er, at den skal sidde på tænderne 20 timer i døgnet.

Spørg Kirsten, om kosmetisk tandretning er velegnet til dine tænder.​

Lite Wire

Lite Wire er en tynd gennemsigtig bøjle, som sidder fast på tænderne. De fleste voksne er kede af at få fastsiddende bøjler på tænderne, men de udtalelser, som vi får, er at man er overrasket over, så lidt bøjlen bemærkes, og at der går lang tid før, at andre mennesker har bemærket, at man har bøjle på. Ofte må man fortælle, at man bøjle på, før andre bemærker det.

Begge dele er udelukkende egnet til kosmetisk retning af fortænderne. Er der uregelmæssigheder ved kindtænderne, så er det en specialistopgave, og vi henviser til en meget dygtig specialtandlæge.

Spørg Kirsten, om dine tænder kan rettes ved hjælp af Lite Wire eller Inman Aligner.​​