Vi benytter os af en blid form for kosmetisk tandretning ved hjælp af en fastsiddende bøjle, Lite Wire. Den sidder fast på tænderne med små klare såkaldte brackets og ses meget lidt.

Vi er ikke specialtandlæger, men alm. tandlæger med stor interesse for tandretning, og derfor retter vi kun fortænder. Hvis der er andre problemer i tandsættet, så henviser vi til en specialtandlæge.

 

Bøjlen er aftagelig, dvs. at den kan tages af, når man skal spise, børste tænder osv., og dette sammenholdt med den korte behandlingstid gør den acceptabel for voksne patienter.

​20 timer i døgnet

Man kan tage den af, hvis man skal i byen en aften, eller hvis man i forbindelse med sit arbejde taler meget, men det optimale er, at den skal sidde på tænderne 20 timer i døgnet.

Spørg Kirsten, om kosmetisk tandretning er velegnet til dine tænder.​

Lite Wire

Lite Wire er en tynd gennemsigtig bøjle, som sidder fast på tænderne. De fleste voksne er kede af at få fastsiddende bøjler på tænderne, men de udtalelser, som vi får, er at man er overrasket over, så lidt bøjlen bemærkes, og at der går lang tid før, at andre mennesker har bemærket, at man har bøjle på. Ofte må man fortælle, at man bøjle på, før andre bemærker det.

Begge dele er udelukkende egnet til kosmetisk retning af fortænderne. Er der uregelmæssigheder ved kindtænderne, så er det en specialistopgave, og vi henviser til en meget dygtig specialtandlæge.

Spørg Kirsten, om dine tænder kan rettes ved hjælp af Lite Wire eller Inman Aligner.​​