​Føler du, at dine tænder er blevet misfarvede, så kan vi hos Tandklinikken Østervrå give dig dit flotte smil tilbage med en professionel tandblegning.

Undersøgelse og tandblegning

Det er ikke alle tænder, som er egnede til en tandblegning, og derfor skal du altid til en undersøgelse hos enten tandlægen eller tandplejeren, før du kan få en tid til tandblegning.

Der findes flere metoder til blegning af tænder. På vores klinik, som lægger i nærheden af Hjørring og Frederikshavn, anvender vi Beyond Klinikblegning. Denne behandling bleger dine tænder på en time, og den er meget skånsom sammenlignet med andre tandblegninger.

Blegning i hjemmet

Det er også muligt at udføre tandblegning derhjemme, hvis det er mest bekvemt for dig. Her fremstiller vi skinnerne og gør dem klar til dig.

 

Grundig vejledning

Der kan være mange årsager til misfarvninger, men uanset årsagen har vi en behandling, der virker.
Resultatet af en tandblegning kan holde i flere år, men meget afhænger af, hvilken tandblegning du ønsker, og hvordan du passer dine tænder efterfølgende.

Tøv ikke med at kontakte os hvis du vil høre mere om blegning af tænderne, eller har spørgsmål til forløbet. Ring på telefon 98 95 11 12​, send os en mail på kontakt@hvid-tand.dk

Tandklinikken Østervrå står altid klar med grundig vejledning i, om en tandblegning er velegnet til dig, og om hvordan du holder dine tænder sunde og hvide.​​