DIN TANDLÆGE HOS TANDKLINIKKEN ØSTERVRÅ

Søger du en tandlæge, hvor du er sikret en professionel og samvittighedsfuld tandbehandling med tid til hver enkelt patient, så glæder vi os til at byde dig velkommen i Tandklinikken Østervrå.

Vi lægger vægt på, at vores patienter går glade hjem, når de har været til tandlæge hos os, og folk kommer til vores klinik fra både Hjørring, Frederikshavn og omegn.

En erfaren tandlæge

Klinikken har siden 1995 været ejet og drevet af tandlæge Kirsten Steffensen, som sammen med 5 ansatte sørger for at gøre det til en god oplevelse at komme til tandlæge.

Det er også muligt at komme ind til os på akuttider, hvis du pludselig rammes af tandpine eller andet, som kræver en hurtig behandling fra din tandlæge.

Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 98 95 11 12, på mailen kontakt@hvid-tand.dk.

Vores behandlinger

Vi holder til i vores moderne tandklinik tæt på Hjørring, hvor din tandlæge kan tilbyde følgende behandlinger:

  • Rodbehandling
  • Tandblegning
  • Tandproteser
  • Akuttid ved tandpine
  • Tandpleje
  • Kroner og broer
  • Paradentosebehandling
  • Tandretning
​​Uddannet i 1985 på Århus Tandlægehøjskole. Købte Tandklinikken Østervrå i 1995. ​Regelmæssigt på kurser både her i landet og i udlandet for at holde min viden opdateret. ​Jeg har i april 2016 færdiggjort en videreuddannelse som Dawson-tandlæge, hvor fokus er at komme hele vejen rundt om tænder og tyggefunktion. Jeg beskæftiger mig mest med at afhjælpe hovedpine, kæbeleds-problemer, samt at genskabe slidte tandsæt.​ ​Er medlem af ESCD, European Society of Esthetic Dentistry, som holder kurser over det meste af Europa, Klinikken er medlem af Dentanet, en dansk sammenslutning af vidensøgende tandlæger. To gange om året er vi alle på klinikken på Tandlægeforeningens Symposium, dels på Dentanets Symposium i januar måned. ​Autoriseret bruger af Inman Aligner fra London april 2009, som en af de fem første i Danmark. Autoriseret som bruger af LiteWire august 2013.​
Marie er tandlæge og bor sammen med sin mand og to sønner i Klokkerholm. Marie har arbejdet her i flere perioder siden, at hun blev uddannet på Århus Tandlægeskole i 2014, men nu er hun fast her i Østervrå tirsdag, onsdag, torsdag og hver anden fredag.
Karen-Marie er tandlæge og bor sammen med sin mand og tre små børn på et landbrug ved Klokkerholm. Hun er, ligesom Marie, uddannet i 2014 på Århus Tandlægeskole.
Line er tandplejer og bor på en ejendom lidt udenfor Østervrå. Hun har arbejdet her hos os siden juli 2016, hvor hun blev uddannet på tandplejeruddannelsen ved Århus Tandlægeskole. Som tandplejer tager Line sig primært af forebyggelse og behandling af tandkødssygdomme - Så bløder dit tandkød, så er det Line, som hjælper dig af med det.
Nina er klinikassistent og startede hos os i juli 2020. Hun bor i Frederikshavn med sin kæreste. På klinikken bruger hun det meste af tiden i receptionen og engang imellem på klinikken
Betina er klinikassistent og bor i Frederikshavn med sin mand og to børn. Betina assisterer ved tandlæge Kirsten Steffensen. Hun har arbejdet hos Tandklinikken Østervrå siden nov. 2014. Betina har ansvaret for receptionen sammen med Nina samt ansvar for bogholderiet.
Trine er klinikassistent og blev uddannet i 2016. Trine startede hos os i maj 2021.