Mange mennesker oplever, at det er dyrt at gå til tandlæge.

Vi har et system i Danmark, hvor det er gratis at gå til lægen, men det koster penge at gå til tandlægen. Det er en politisk beslutning. Den offentlige Sygesikring reducerer løbende tilskuddet til tandbehandling, så man som patient skal betale mere for det samme, men det er ikke tandlægen, der tjener mere, det er det offentlige tilskud, som bliver stadigt mindre.

Tandlægeforeningen har protesteret mod nedskæringerne, men regeringen har ikke lyttet til tandlægerne.

Der er forskel på prisen på f. eks en tandkrone hos forskellige tandlæger, og det er der flere grunde til. Vi forsøger at gøre vores yderste for at være særdeles omhyggelige med at bore ud til, scanne (tage aftryk) og efterflg. at cementere kronen, og vi har valgt et laboratorium, som laver et højkvalitets krone- og broprodukt, som vi er særdeles tilfredse med, men som ikke hører til de billigste. Derfor er vores pris på kroner ikke blandt de billigste, men er meget rimelig.

Hos os er prisen ikke den laveste, og det er fordi, at vi anvender danske laboratorier som leverandører af kroner, broer og proteser. Vi vil ikke have kinesiske kopiprodukter, og vi vil vide præcist, hvad indholdet er i produkterne, da det skal være sikkert for vores patienter. Vi vil selv have de bedste produkter i vores egen mund, og vi bestiller det samme til vores patienter.

Vi ønsker at holde vores udstyr nyt og opdateret, og vi videreuddanner os løbende, så vi kan præstere det bedste for vores patienter.

Enhver ved, at der er stor forskel af prisen på dæk - der er go'e dæk, og der er dårlige dæk, og der skal som regel en fagmand til at vurdere forskellen. Det samme kan man sige om tandkroner og tandimplantater.